travelinsuranceУдоволствието от пътуването не се изразява само в посещението на дадена дестинация, а и в самото пътуване до там. Усещането при самостоятелните пътешествия е несравнимо поради факта, че сам решаваш какъв да бъде маршрута ти, къде да отседнеш или да спреш по пътя.

Тази свобода изисква малко повече подготовка, за да може пътешествието да донесе повече положителни емоции. Освен добрата екипировка, това включва проверка на валидността на документите, контактната информация на консулствата и посолствата, запознаване с обичаите и обстановката в страните през, които планирате да пътувате.

Сред арсенала с познания и контакти, не забравяйте застраховката. Тя ще Ви осигури свободата да изучавате, да опознавате и да срещате хора, без да се притеснявате от неочаквано неразположение или злополука. Срещу незначителна цена на ден, застраховката Ви дава редица предимства:

  • Застраховката при пътуване е достатъчна гаранция за разходите за здравни услуги пред болнично заведение. Няма нужда да носите резервни средства за неочаквани здравословни проблеми. Застрахователят с полицата гарантира, че всички средства за здравни услуги ще бъдат заплатени.
  • При неразположение или здравословен проблем ще бъдете обслужени на български език от асистънс компанията. Тя може да Ви препоръча лечебно заведение или директно да се свърже с избраното от Вас, за да администрира и съдейства по случая.
  • Няма скрити условия, неочаквани такси или неприятни писма приканващи да заплатите нещо, което вече сте забравили. Тази полица покрива всички направени разходи – включително закупените по рецепта лекарства и допълнителни консумативи.

засптраховка при пътуване

Към тези важни удобства, които застраховката дава могат да бъда включени и кражба на личен багаж, гражданска отговорност към трети лица, правна помощ, дневни пари за болничен престой. Всичко зависи от маршрута и пътуването Ви. 

Запознайте се с правата си по време на пътуване – ТУК

И незабравяйте, че в живота не е важно от къде идваш и къде отиваш, а дали успяваш да си щастлив по пътя!

Намери ме в