CapturefdsТърговският директор на нискотарифната компания Wizzair, Гергю Абранобяви, съобщи, че в средата на май ще започнат полети по маршрута София – Малмьо (Швеция). Този факт ще се отрази положително и на пътешествениците, избрали за своя следваща спирка Копенхаген, Дания. 

Самолетите ще летят два пъти седмично – понеделник и петък сутрин. На страницата на Wizzair, вече могат да бъдат направени резервации, като първият полет е обявен за  16-ти май, а цената му е 60 лв.

Авиокомпанията разчита, че самолетите , които ще се движат по маршрут София – Малмьо ще могат да обслужват и пътниците, които желаят да пътуват до Дания. За сега директни нискотарифни полети до там няма, но разстоянието между Малмьо и Копенхаген е само половин час с влак.

Мальо-копенхагенОсвен това, авиокомпанията вече извършва и полети София – Милано (Малпенса), за разлика от преди, когато летеше само до Милано (Бергамо)

За сега WizzAir изпълнява полети от София по общо 19 маршрута, най-известен от всички, който е Лондон – Лутън. Други популярни дестинации са Рим, Айндхоевен, Дубай, Франкфурт, Милано, Барселона, Брюксел и др.

Ако искате да разберете повече интересни неща за Копенхаген, вижте интервюто на една българка, която живее там. Тя споделя много практически съвети, които ще ви бъдат полезни следващият път, когато решите да пътувате до Дания. – https://www.sunshine.bg/popitai-mestnite-kopenkhagen

Намери ме в