Витоша 100км – Планински супер маратон

Обиколката на Витоша 2014 ще започне на 14 юниАко искате да поизпотите, да се докажете, да се посмеете или просто да се насладите на зелената планина на 14.Юни.2014г стартира скороходната и колоездачна 100 километрова обиколка на Витоша. Събитието не се организира за пръв път, но тази година ентусиазираните участници ще могат да се включат и в двете дисциплини – с колело или пеша. 

Стартът за колоездачите ще бъде в 06:00 часа пред резиденция Бояна, 18 часа по-късно на също място в 24:00 часа ще стартират скороходците.  Часовата разлика в стартовете ще позволи на участниците да се включат едновременно в двете дисциплини. 

Преди да потеглите  за скороходната и колоездачна обиколка на Витоша трябва да сте запознати с подробните инструкции  и необходимата екипировка 

Регистрацията отваря на 01.04.2014г. и приключва на 15.05.2014г. До участие ще бъдат допуснати 700 колоездачи и 400 скороходци. Така, че не се чудете дълго!

За да се регистрирате за участие трябва да направите няколко съвсем лесни стъпки:

  1. Регистрация в сайта – http://bit.ly/1hnt1R8
  2. Заплащане на стартова такса в размер на 20лв. до 15.05.2014.  – В спортен магазин Алпи на адрес: София, ул.Ворино No19.
  3. Получаване на стартови номера.

Не заплатилите участници ще отпаднат от стартовия списък и ще бъде дадена възможност на други състезатели.

Повече информация за планинския 100 километров супер маратон около Витоша, маршрут и пълен списък с участници в двете дисциплини може да откриете на facebook страницата  или на сайта на събитието vitosha100km.bg

 

Намери ме в

Автор: Адриана

Аз съм Адриана - пътешественик, екскурзовод и мечтател. Обичам слънцето, непринудените хора, дългите разходки в планината, смеха, приключенията и усещането за свобода, което ми дават пътешествията. С други думи, живея за да пътувам и пътувам, за да живея.

Leave a Reply

Задължителните полета са отбелязани с *.