Стая под наем

2 коментара

От край време хората дават стаи под наем в жилищата си. Този начин на нощуване е също евтин и много забавен, само че когато живееш в нечия къща или апартамент трябва да се съобразяваш с него, а хазяите не винаги за млади хора, готови да пият до сутринта.  Стая под наем

Къде да търсим:

airbnb

Нямам много опит с наемането на стая  в друга държава. Ще се радвам ако споделиш  с мен мнението и опита си с наемането на стая под наем. 

Научи още как да намираш евтини нощувки в :

Хостели 

Мотели 

Апартамент или къща под наем 

Стая под наем 

Къмпинг

Палатка 

У местните жители

Намери ме в

Автор: Адриана

Аз съм Адриана - пътешественик, екскурзовод и мечтател. Обичам слънцето, непринудените хора, дългите разходки в планината, смеха, приключенията и усещането за свобода, което ми дават пътешествията. С други думи, живея за да пътувам и пътувам, за да живея.

2 коментара

  1. Преди около месец бях в Милано. Намерих си стая под наем чрез airbnb.com. Апартаментът беше супер, локацията и хазяинът също. Airbnb е супер вариант, за който научих от приятели. Освен снимки на жилищата, има и мнения на хора, които са нощували там. Аз доста порових, но смятам, че накрая намерих най-готиното възможно място за моя бюджет в Милано.

  2. Така е, който рови намира 🙂 Ти си поредния човек, останал с добро впечатление от airbnb.com. Мисля и аз да го изпробвам при следващото си пътуване, вероятно до Гърция.

Leave a Reply

Задължителните полета са отбелязани с *.