Спечели сувенир от Индия

7 коментара

IMG_0317

Някой наскоро ми припомни фразата: “Или обичаш Индия или не, среден вариант няма.” Сега разбирам какво е имал предвид.

Съществуват хиляда и една причини, поради които хората посещават Индия. Природата, културата, храната религията, времето, различното, истинското, чистото, мръсното… Всеки има нещо, което да го кара да мечтае за страната на усмивките.

Едно обаче е сигурно. Веднъж попаднал в Индия, човек се променя. Завинаги! Така се случи и с мен, и с Юри и с другите, които познавам. Така ще се случи и с теб, знам го.

Отговори на въпроса “Защо мечтаеш да посетиш Индия?” в коментарите и спечели едно от ръчно нарисуваните листенца, които купих по-рано днес от индийския град Мунар, разположен в областта Керала.

Крайният срок е 20.март.2015

Намери ме в

Автор: Адриана

Аз съм Адриана - пътешественик, екскурзовод и мечтател. Обичам слънцето, непринудените хора, дългите разходки в планината, смеха, приключенията и усещането за свобода, което ми дават пътешествията. С други думи, живея за да пътувам и пътувам, за да живея.

7 коментара

 1. Защото е всичко онова, което западнанстрана не може да ти предостави като усещане – идеална за мен лично географска ширина, специфична култура с много особености за откриване, доста различни от нас хора за опознаване, най-интересното е по улиците и местаъа без небостъргачи …и агнешко биряни!

 2. Заради магията!

 3. Индия ли? Индия е мистериозна. Но това, което би ме завело там е природата. Тя е движещата сила на любимите ми пътешествия. В Индия има тигри, слонове, всякакви животни, но в Индия има и едно кътче наречено Мегалая. Там от стотици, а дали не и хиляди години, местните строят живи мостове от коренища на смокини. Няма по- интересна архитектурна забележителност.
  Храната е другото 😀

 4. Защото прочетох “Шантарам” на Грегъри Дейвид Робъртс.Искам да видя дали мога да понеса всичко,което е Индия.
  Дано да успея!?

 5. Светла – и на мен Шантарам страшно много ми въздейства

 6. За да се напуша с шуш в Хиндукуш 🙂 Казват, че в Гоа било прекрасно и само снобарите не им е харесало в Индия като цяло. Всички други хора които срещам са вдъхновени и развълнувани да я посетят отново… а това, че си мечтая да я видя от поне 10 години е съвсем друга тема…

 7. Благодаря на всички, които се включиха в скромното конкурсче на Sunshine.bg, като споделиха причините, които ги карат да мечтаят да посетят една от най-магичните страни в света – Индия.
  Ръчно нарисуваните листенца от Керала отиват при Desislava Golichev, Daniela Nikolova, коментирали във facebook страницата и Radev, оставил своя коментар под статията в блога. Още една награда (колекция от картички от Керала) отива при Ivan Konov, който също е участвал с коментар в https://www.sunshine.bg/specheli-suvenir-ot-india.
  Повече подробности за това как, кога и къде ще получите сувенирите си може да разберете като ми изпратите лично съобщение в страницата във facebook https://www.facebook.com/blogsunshinebg

Leave a Reply

Задължителните полета са отбелязани с *.