разврат в слънчев бряг

Мисля, че беше крайно време някой да отрази случващото си в българската столица на разврата. Само че  и в най-смелите си мечти не съм си представяла, че по едно и също време ще излязат два филма, при това единият на BBC.

В продукцията на ВВС “Booze Bar Crawls and Bulgaria” (от лятото на 2013) 26-годишната разследваща журналистка Стейси Дули се слива с тълпите пияни млади британци по българското Черноморие, на които “просто не им остава време да се хранят, защото “в гърлата им се излива безкрайна река от алкохол”. Създаде се впечатление, че Стейси Дули нарочно е показала по негативен начин България и че екипът й е прекарал две седмици на Слънчев бряг, отвратен от видяното, но в действителност от заснетите по това време кадри се вижда, че всъщност младите хора страхотно се забавляват.

Точно тази забавна гледна точка представя и британския сериал “What Happens In Sunny Beach“, пуснат в YouTube само преди няколко дни. В него млади пияни момчета се снимат голи, пъхат и гърмят пиратки по необичайни места, пият шотове със собствената си урина и правят секс на поразия.

Симпатичната, млада журналистка на BBC и момчетата от сериала показват нещата такива каквито са и изказват своето мнение за случващото се в Слънчев бряг по един повече от искрен начин.

И въпреки плашещите коментари, които ще прочетете, мисля че по добра реклама на южното ни Черноморие не може да съществува. Така де, кой британец не би искал да изкара едно незабравимо лято, заобиколен от евтини жени, музика и реки от алкохол… Вижте сами, прочетете и споделете своето мнение в коментарите! Невъзможно е да нямате такова.

Сериала

Епизод 1

Епизод 2

Филма на ВВС

Коментари за него може да откриете на сайта на вестник Дневник

Някави впечатления?

 

Намери ме в