Шоколадовата фабрика на остров Бали“Ако искаш да видиш рая, огледай се” – казва Уили Уонка за фабриката си за шоколад на остров Бали. Точно същото нещо идва на ум при вида на производството на шоколад на източния бряг на Бали. Не само децата, но и възрастните се вълнуват, когато попаднат в завода, заобиколен от палми и невероятни гледки.

На територията на шоколадената фабрика, сред кокосови палми, се намират 5 хубави вили, които са достатъчни за производството на балийския шоколад. Веднага щом видях цялата тази красота, допълнена от изяществото на океана се почувствах като в приказка.

Шоколадовата фабрика на остров БалиШоколадовата фабрика на остров БалиШоколадовата фабрика на остров БалиШоколадовата фабрика на остров БалиШоколадовата фабрика на остров БалиШоколадовата фабрика на остров БалиШоколадовата фабрика на остров БалиШоколадовата фабрика на остров БалиШоколадовата фабрика на остров БалиШоколадовата фабрика на остров БалиШоколадовата фабрика на остров БалиШоколадовата фабрика на остров Бали

Асортиментът е ограничен до шоколад, мед и кокосов сироп. Въпреки това, всяко едно нещо звучи и изглежда толкова вкусно, че ще поискаш да вземеш повече бонбони отколкото можеш да носиш. И интересното е, че такава възможност наистина съществува. В шоколадовата фабрика можете да си купиш всичко, което пожелаеш. По-долу е списъкът с цената на стоките. 30000 IDR е около 2,4€.

Шоколадовата фабрика на остров БалиШоколадовата фабрика на остров БалиШоколадовата фабрика на остров Бали

Прочети още вкусни статии:

Сладките неща на Остров Бали

Вегетарианска кухня от Остров Бали

Тайландска кухня

Тайландски супи

Намери ме в