Селото Монсанто в Португалия

2 коментара

Монсанто” е очарователно село на хълм в Португалия със зашеметяваща гледка. Китното селце е затворено между гигантски камъни. Външният вид на селото не се е променял от векове. През 1938 г. “Монсанто” е обявено за “най-португалското селце в Португалия” в националния конкурс, и тъй като има големи ограниченията по отношение на строежите и възстановяването на сградите, селото е станало нещо като жив музей. Трудно е да стигнете до там с обществен транспорт, но наистина си струва да видите това място.

Селото Монсанто в ПортугалияСелото Монсанто в ПортугалияСелото Монсанто в ПортугалияСелото Монсанто в ПортугалияСелото Монсанто в ПортугалияСелото Монсанто в ПортугалияСелото Монсанто в ПортугалияСелото Монсанто в ПортугалияСелото Монсанто в ПортугалияСелото Монсанто в ПортугалияСелото Монсанто в ПортугалияСелото Монсанто в Португалия

Невероятни са, нали ?
Намери ме в

Автор: Адриана

Аз съм Адриана - пътешественик, екскурзовод и мечтател. Обичам слънцето, непринудените хора, дългите разходки в планината, смеха, приключенията и усещането за свобода, което ми дават пътешествията. С други думи, живея за да пътувам и пътувам, за да живея.

2 коментара

Leave a Reply

Задължителните полета са отбелязани с *.