скреч карта

Нов подарък за пътешественици. Скреч карта със 101 обекта, които трябва да посетите в живота си!

скреч карта Добро утро! Най-много обичам да се събуждам с усмивка, спомняйки си забавни моменти от любимите си пътешествия. И тази сутрин е толкова усмихната, придружена с веселите смехове в къщи и новата скреч карта на света, която получих вчера. 

Новата карта на Creativegg.com се нарича “101” и е най-новото им попълнение. Доста е симпатична и интересна, съдържаща 101 от забележителностите в света и местата, които всеки пътешественик трябва да види през живота си.

Тази карта се различава от предишните (На българия и на света), при които се изтриваше цялата територия на страната, ако си я посетил. При тази с номерца са подредени 101 забележителности, разпръснати по цялата карта. Единственото странно е, че в голяма част от страните интересни за мен няма номерца.

Нищо де, пак ще си ги изтрия 🙂скреч карта

 

Намери ме в

Автор: Адриана

Аз съм Адриана - пътешественик, екскурзовод и мечтател. Обичам слънцето, непринудените хора, дългите разходки в планината, смеха, приключенията и усещането за свобода, което ми дават пътешествията. С други думи, живея за да пътувам и пътувам, за да живея.

Leave a Reply

Задължителните полета са отбелязани с *.