ELECTRIC CASTLE

Знаеш ли, че това лято в Румъния ще се случи един от най-силните фестивали за електронна и денс музика на Балканите? 

Къде: замъка Банфи в Клуж-Напока, Румъния         Кога: 19 -22 юни 2014

През лятото животът може да е по-лек, но нощите определено ще бъдат тежки с всички задаващи се концерти и фестивали. Румънският Electric Castle се заформя като основния конкурент на Exit Adventure на Балканите това лято.

Второто издание на фестивала ще се проведе в историческата столица на Трансилвания – Клуж-Напока, и по-точно в легендарния замък Банфи. Тази година събитието се очаква да бъде още по-амбициозно откъм организация, артисти и забавления.

ELECTRIC CASTLE

Организаторите са си направили труда да привлекат на едно място повече от 100 изпълнителя от различни музикали жанрове, като на петте  „електрически“ сцени в дните между 19 и 22 юни ще се развихрят истински световни легенди. Die Antwoord, Bonobo, Thievery Corporation, Rusko, Chris Liebing, Dub Pistols, Gramatik, Kraak & Smaak и Oliver Koletzki са само малка част от цветния лайнъп!

Цената за това четиридневно удоволствие също впечатлява – за 63,40 EUR получаваш 4-дневен билет, а за 74,60 EUR към него добавяш и пас за къмпинг. Можеш да закупиш от Eventim.bg.

Line-up

Имаш точно около месец да организираш своето румънско приключение, а ако се нуждаеш от повече информация, търси я тук:

Electric Castle – официален сайт

Facebook 

Twitter

YouTube

Instagram

Намери ме в