Драги ми смехурковци, не мога да опиша колко съм щастлива да ви представя новия си сайт http://privateguidebulgaria.com/, по който работих толкова усилено с Юрий през последните няколко месеца. Както личи по името му, става въпрос за услугите, които предлагам като частен екскурзовод в София, страната и по Балканите. екскурзовод в София, България
В него съм събрала интересна информация и идеи за пътувания, полезни съветчета и най-различните видове тур-ове, които предлагам, включващи обиколки на София, планински и приключенски пътувания, екскурзии само за жени, еднодневни турове, турове в страната, обиколки на крайбрежието, посещение на традиционни български фестивал, маршрути, включващи няколко страни и какво ли още не. Освен това ще си имам и фото блог, където ще публикувам снимки и видеа от местата, които посещавам с туристите.
* Пътуванията и маршрутите, които изготвям са строго индивидуални, в зависимост от желанията, бюджета и интересите на пътешествениците.

Ако имате приятели или познати от чужбина, които искат да посетят България, имат нужда от екскурзовод в София или страната и искат да видят най-доброто от прекрасната ни страна, не се притеснявайте да ми пишете по всяко време. Обещавам ви, че пътуването, което ще им организирам, ще ги накара да се влюбят в родината ни.

Профилите на Private Guide Bulgaria в социалните медии:

Намери ме в