Самолет до МаямиАх Маями! Толкова много неща за гледане, толкова разнообразни места и събития за посещаване и музика за слушане, че не знам как бих се наситила на това място, освен ако не се преместя да живея там. Върнахме се едва преди няколко дни, а вече обмислям план как да стигна до там отново през есента.
В следващите редове ще откриеш малко повече информация за полета ни до Маями.

И така… вече има доста достъпни полети до САЩ от България с прекачвания в европейските летища, но един от най-достъпните и най-важното ДИРЕКТНИ полети е този на Turkish Airlines през Истанбул. Наистина, първо трябва да стигнеш до там със самолет, автобус или друг транспорт и полетът трае 12 часа, но когато си подготвен няма какво да те притеснява. Особено ако на борда не е пълно с плачещи деца, както се случи при нас, но това е друг въпрос.Самолет до Маями

Самолетът беше с близо 600 места и всичките заети. Не забравяй да резервираш прилични места за полета при онлайн чекирането, защото в противен случай може да заплатиш с дванадесет часово безсъние. Дори и да не успееш да заспиш мултимедията на самолета предлага всичко необходимо за убиване на времето – филми, музика, игри и др., така че няма страшно.
Самолет до Маями

Условията, които турските авиолинии предлагат за презокеанските полети не са най-луксозните, но все пак ставаше въпрос за икономична класа и нямаше от какво да се оплачем.

Храната на полета беше прилична, дори вкусна. На отиване обаче останах малко разочарована, защото менюто за първото хранене не предлагаше нищо вегетарианско.

Самолет до Маями

В момента има промоция на авиокомпанията, за всички полети до 2016-та, така че ако имаш намерение да посетиш Маями, може да разгледаш офертите >>>ТУК<<<

И не забравяй да си размениш по няколко думи с човека, който стои на седалката до теб, защото може да се превърне в приятел за цял живот. Все пак 12 часа не са никак малко време. 🙂 Весел полет!

Намери ме в