unnamed

Само до 14-ти Септември! AirFrance пускат разпродажба на билетите си до много голяма част от световните дестинации. Списък със всички дестинации и цени на билетите може да откриете ТУК

Париж, Франция 42565

Ако все още не сте успели да посетите една от най-известните туристически дестинации или пък пак ви се е доходило, може да се възползвате от офертата на френските авиолинии за следващата година.  Цените на билетите започват от 150 EUR и стигат до 189 EUR.

Пекин, Китай 28466

Китай е огромна страна и не съм сигурна колко време ще е необходимо, за да се обиколят всички забележителности на веднъж. Наскоро правих проучване за там и достигнах до извода, че Пекин не е подходящ за посещение през зимата, когато си решил да обикаляш топлите азиатски страни с ръчен багаж и шорти. От друга страна обаче, пътуването до Китай се обезмисля, ако се изключи Пекин. Около него се намират  Великата Китайска стена, Tiananmen – Най-големият площад в света и Забраненият град. Цените на двупосочните билети, предлагани от AirFrance са 439 EUR

Пунта Кана, Доминиканска република Dominikana1

Мисля, че Доминиканската република е мечта на всеки пътешественик по време на студените зимни месеци у нас. Туристическия сезон започва през декември и свършва в края на февруари, когато се провежда местния карнавал. Красота, цветове и спокойствие са трите думи, описващи Пунта Кана. Цените на билетите до там са 789 EUR в двете посоки.

Торонто, Канада toronto-st

Имам приятели, които живеят в Торонто от години и твърдят, че не съществува по-весело място, където да прекараш лятото. Наистина, може през зимата да е малко студено дори и за българските представи, но предполагам, че всевъзможните събития и фестивали, които се случват в града и околностите му, компенсират лошото време. Цената за двупосочен билет до Торонто е 649 EUR.

 

Намери ме в