CaptureСигурно вече си чул за инициативата, организирана от Shell V-Power Nitro+, наречена “Най-вълнуващото пътуване”.  Ако по една или друга причина не си, ще ти запозная съвсем на кратко – четири звезди, четири отбора, четирима пътешественици, четирима блогъри и четири коли, които да ги отведат на най-вълнуващото пътешествие.

Играта, реалитито или така наречената надпревара ще се състои между четири звездни отбора, които ще обиколят страната в търсенето на формулата за „Най-вълнуващото пътуване с Shell V-Power Nitro+”.  Четири отбора с капитани Виктория Терзийска, Башар Рахал, Мария Силвестър и Косьо Вълков ще преживеят едно вълнувано пътешествие из България и ще се опитат да впечатлят феновете си, за да стигнат до финала и да спечелят голямата награда – ексклузивно посещение във  фабриката на Ферари в Маранело, Италия.

Всеки отбор включва по един звезден капитан, двама пътешественици и един блогър. За моя голяма изненада бях избрана да се включа в надпреварата като блогър в отбора на Башар Рахал. Утре рано сътрунта тръгваме към крайната си цел – гр. Бургас. Повече за маршрута, които сме избрали, лудориите, които сме измислили, отборите и надпреварата може да следиш тук или на Facebook страницата на блога – https://www.facebook.com/blogsunshinebg

Shell_naj_valnuvashtoto_patuvane2

Капитаните на отборите и колите, с които ще пътуват.

Всеки отбор сам определя маршрута си и места, които ще посети. Организаторите предизвикаха екипите да направят своето пътуване възможно най-интересно, за да спечелят най-голяма подкрепа от феновете.

Информация за пътешествията ще бъде споделяна онлайн и в социалните мрежи, а отборът победител ще бъде определен на база гласовете на феновете в специално създаденото приложение в страницата на „Дарик кафе“ във Facebook на адрес: https://www.facebook.com/Darik.Cafe. Всички гласували ще вземат участие в седмични томболи с награди ваучери за гориво на стойност 50 лв. За това не забравяй да гласуваш за отбора на Башар Рахал и нашето най-вълнуващото пътуване.

Повече подробности за отбора ми ще споделя утрe. Сега отивам да стягам багажа. 🙂

Намери ме в