Днес Тони навърши 20 дни, времето е слънчево, а вече въобще не ни свърта у дома. За това решихме да се разходим до някое близко място, където ще можем хем да си починем, хем да се разходим, а защо пък и да не се възползваме от възстановяващи процедури, СПА и басейн.

Павел баня се оказа чудесна дестинация близо до Пловдив, където живем сега, за това решихме да идем именно там. Спряхме се на хотел Sevtopolis и не останахме разочаровани.

Мястото се намира на около 2 часа от Пловдив. Когато пристигнахме бързахме да се настаним, защото бебето вече трябваше да яде. Бързо намерихме стаята и започнах да го храня. От хотела бяха сложили детска кошарка до спалнята. Стана ми много мило, за първи път малкия Тони си имаше място за спане в хотелска стая.

След като бяхме хапнали и не много нервни, слязохме да разгледаме СПА центъра. Близо час се чудих на каква процедура да ида. Изборът наистина беше огромен. Добре, че имаше лекар, който в крайна сметка ми помогна с избора и ме посъветва кои са най-подходящите за мен масажи и терапии. Два часа масаж… който разбира се проспах. Добре че отидохме, е да мога да си почина 🙂

Честно казано, чудех се дали вместо да си починем няма пътуването да се окаже катастрофално, защото никога не бях пътувала с толкова малко бебе. Дали няма да плаче толкова, че всички да ни гледат криво. Но нищо подобно. С добра организация успяхме и двамата да идем на басейн, СПА, по една процедура, та дори и да вечеряме и закусваме 😉

Със сигурност отново ще отидем, този път за повече от уикенд.

Снимката от СПА-то е взета от сайта на хотела, защото реших да не вличам с телефона. Оставаше и него да мисля…

Намери ме в