imageАлелуя! Натоварения туристически сезон е към своя край и е време и ние да започнем да пътешестваме за удоволствие. Най-Накраяя!! Не че и работата ми не ми носи удоволствие, но си е друго да не отговаряш за приятното прекарване на някой, а да си гледаш своя собствен кеф. Здравей, кеф! Първата ни спирка от поредицата зимни приключения е Копенхаген, Дания. 

Няма да ни е за първи път и така като гледам няма и да е последен. Миналата година посетихме голяма част от най-интересните места в града, но останахме най-впечатлени от Кристияния. И този път има кой да ни води и да ни посвети в местните тайните. За голяма част от тях бях публикувала интервю с приятелката ми, която живее там от няколко години. Ето го и него:

Попитай местните! Копенхаген през погледа на Грациела Жалова

маме много приятели, които искаме да видим, а от когато Wizz Air пуснаха директни полети до Копенхаген, пътуването до там стана още по-лесно.

Този път няма да пътуваме само двамата с Юрий, а с двама приятели, докато в Копенхаген ще ни чакат още десетина 😉  Ще има голямо шоу. Един от нас ще се качи за пътви път на самолет, ще обикаляме, ще ходим по партита, ще ядем лакрис и ще дивеем 🙂 Повече за приключенията ни ще публикуваме на фейсбук страницата на блога 

Намери ме в