1522755_570232736402134_21349176_oMeadows in the Mountains е името на музикален фестивал, който се провежда няколко поредни години в Родопите, но се отличава по много причини от всички останали музикални събития в България през лятото. Защо ли? Защото за разлика от всички останали фестивали, за този още нищо не сте чували.

Къде и кога?

3-дневният фестивал се провежда в Европа на следните места – Лондон, Берлин, Амстердам и за наше щастие, или не –  в Родопите, село Полковник Серафимово на 12-ти, 13-ти и 14-ти юни 2015 г.

Защо е уникален?

Разположен в тайнствената и дива природа на планината, фестивалът приканва всички авантюристи, изследователи и всички, които обичат слънцето и обичат да се веселят. Гостите ще имат възможността да се насладят на невероятната атмосфера, която придава това място – през деня и през нощта. Едно неспиращо вдъхновение от музика и изкуства, забавления като конна езда, “zip line”, бобслей на тревата, водопади, разходки в планината, термални извори, хамаци, местни деликатеси и още много други.MeadowsInTheMountains1

Какво още те очаква?

Можеш да си донесеш палатка и да се настаниш в определеното място за къмпинг в непосредствена близост до сцените. Те разбира се са с тематичните имена: Склона на Изгрева и Долината на Залеза (The Sunrise Slope and The Sunset Valley).  На изгрев или на залез – артисти от цял свят ще се погрижат за твоето забавление с електронни миксове, джаз, диско и фолклорна музика. Реалността, пречупена през призмата на едно невероятно място, което ще открие незабравими природни гледки, ще те срещне с усмихнати хора и ще изследваш диви и неподозирано красиви места. Остави настрана своите умствени бариери и открий необятността на човешкото съзнание. Стани част от едно приключение и изживяване, единствено по рода си.

Транспорт и разходи

Ако не живееш в България – най-лесният начин да стигнеш до фестивала е чрез самолет, като двупосочните билети от Англия варират около 400 лв. (£150). Най-близкото летище е в град Пловдив и в София. Някои от компаниите, които изпълняват маршрута Англия – България са:

  • Ryanair/ Stansted – Пловдив
  • EasyJet/ Gatwick/Manchester – София
  • British Airways/ Heathrow – София
  • Bulgaria Air/ Heathrow – София
  • Wizz Air/ Luton – София

Друга опция за транспорт Англия – България: Автобус: Билети може да намерите тук:  National Express Euro lines или влак: http://www.interrail.eu/.

Можеш да запазиш и билети за бусове, които достигат директно до мястото на фестивала на:  travel@meadowsinthemountains.com. Билет за фестивала може да намериш и закупиш от тук: http://www.meadowsinthemountains.com/ или http://www.ticketlogic.bg/meadows-in-the-mountains-festiva/27258.

Инвестицията за това удоволствие ако си гражданин на България, Румъния, Сърбия и Македония е 90 лв. Билета ще е валиден само ако предоставиш валиден документ за самоличност издаден от някоя от гореизброените държави.

За други чуждестранни посетители цената е малко по-различна: 400 лв. (£150) за 3-дневен билет и 130 лв. (£60) за билет за партито на 15-ти юни – „Басейн парти Орфей“.

Повече информация относно програмата на фестивала, както и други детайли можеш да научиш на:

http://www.meadowsinthemountains.com/.

https://www.facebook.com/MITM.BG

Намери ме в