Какво искаш да знаеш за Бали, Индонезия?

10 коментара

Пътуване до БалиЗдравейте пътешественици! Докато спомените от пътешествието до Бали са още пресни ми се иска да напиша няколко статии в блога. Със сигурност обаче няма да успея да опиша всяка една подробност от приключението по начина, по който ми се иска. За това, искам да ви помоля да споделите в коментарите нещата, за които бихте искали да научите повече и тези, които мислите, че биха ви били полезни при планиране на пътуване до Индонезия. Места за посещение, храна, багаж, транспорт или каквото друго се сетите. На снимката по-горе със звездички са отбелязани местата, които успяхме да посетим по време на 15 дневния ни престой на острова. Всеки коментар ще е от полза. Благодаря за помощта!

 

Намери ме в

Автор: Адриана

Аз съм Адриана - пътешественик, екскурзовод и мечтател. Обичам слънцето, непринудените хора, дългите разходки в планината, смеха, приключенията и усещането за свобода, което ми дават пътешествията. С други думи, живея за да пътувам и пътувам, за да живея.

10 коментара

 1. Здравей, изглежда, че сте си изкарали страхотно. Следях всичко, което публикувахте във фейсбук. Искам да попитам колко пари ви излезе цялото пътуване – билети, джобни, настаняване и тн. ?

 2. Здравей Соня, наистина пътуването ни до Бали беше незабравимо изживяване. Винаги се опитваме да пътуване евтино, да харчим колкото се може по-малко и да живеем като местните. По време на целия ни престой в Бали двамата с Юрий изхарчихме общо 800-900 евро. В това число включвам разходите за наем на скутер, настаняване, храна, сувенири, забавляние, заведения и тн.

  • Звучи доста добре, благодаря. Ще следя с нетърпение блога за нови статии за Бали.

  • Здравей Ади, може ли да споделиш инфо относно това колко ви излезе пътя до там и обратно, какво влиза в цената и с какво сте пътували. Изобщо – какъв е най-изгодният начин, човек да се транспортира до това чудно местенце. 🙂 Благодаря ти авансово 🙂

   • Несъмнено и пътуването до там е много важно. Към края на Февруари подготвям голяма статия с подробна информация за билетите и авиокомпаниите, които извършват полети до Бали. Stay tuned! 🙂

 3. Здрасти, много готин блог. Моля, публикувай нещо за транспорта в Бали. Видях, че сте наели скутер, но ако може малко повече подробности. Цени, маршрути и тн. Благодаря!

  • Здравей Райна! Всъщност първата статия, която пиша е за транспорта в Бали. Ще я публикувам във вторник сутринта 🙂

 4. И аз щях да питам как стоят нещата с транспорта. Чакам с нетърпение да прочета във Вторник!

 5. Ето я и първата статия от поредицата за остров Бали. Подробности за пътуването със скутер и няколко полезни съвети за шофиране – https://www.sunshine.bg/skuter-ostrov-bali

Leave a Reply

Задължителните полета са отбелязани с *.