Изтрийте cookies и спестете пари от цените на билетите на Ryanair

5 коментара

Изглежда, че в Ryanаir, цените варират според това дали си посещавал сайта им предварително. Възможно ли е изтриването на така наречените cookies от уеб браузъра да е предпоставка за по-евтини самолетни билети.  Ako някой  от вас има опит по въпроса, моля да сподели в коментарите по-долу.

Намери ме в

Автор: Адриана

Аз съм Адриана - пътешественик, екскурзовод и мечтател. Обичам слънцето, непринудените хора, дългите разходки в планината, смеха, приключенията и усещането за свобода, което ми дават пътешествията. С други думи, живея за да пътувам и пътувам, за да живея.

5 коментара

  1. Аз само веднъж съм си купувал билети от там и няма как да разбера дали има разлика. Но всеки може да се направи едно сравенение с другите сайтове и да си избере най-евтиния вариант. Мен лично ме съмнява от горепосочения сайт да си вдигат цените на тези който вече са влизали в страницата им. Но всичко е възможно.

  2. Разбира се, цените на билетите при нистотарифните компании се променят с всяка изминала минута

  3. Лично на мен ми се струва, че wizz и easy jet го правят. Влизала съм през различни компютри и таблет за едни и същи дестинации и ми се струва, че има нещо такова..

  4. Всеки един сайт за такива услуги го прави това нещо и не от вчера … от личен скорошен опит по празниците го видях и усетих … още повече надуват цените като видят че си правиш резервация през мобилен телефон с презумцията че това са хора които нямат време за планове и много избор … и биха взели каквото има…

  5. jenssn браво, много интересно наблюдение за мобилните юзъри, има логика.

    На мен един път ми смени цената пред носът ми, при условие че се опитвах да резервивам за 9 човека разликата беше ОГРОМНА.

    Учудващо на втория ден цените се върнаха към старите.

Leave a Reply

Задължителните полета са отбелязани с *.