Exit фестивал - Нови Сад, Сърбия
Почти не остана, както се казва! Два месеца ни делят от най-якото събитие на Балканите това лято – фестивала Exit 2014. В този пост съм събрала малко полезна информацийка от официалния сайт на събитието, която мисля, че ще ни бъде от полза. Хвърлете едно око и допълнете ако има нещо.
През 2014 къмпингът на фестивала ще е локализиран само на 5 минути пеша от центъра на града и на 15 минути от мястото на фестивала – в близост до откритите плувни басейни в SPENS.
c2 Къмпингът отваря на 8ми Юли! Така, че ако мислите да си вземете отпуската по-рано, направо отивайте да запазвате места 🙂
c1
До къмпинга се допускат хора само с гривни. Билетът за къмпинга е различен от този за фестивала

Capture Единствената валидна валутата, в Сърбия е сръбски динар. Можете да обмените валута в някое от обменните бюра или банките в Нови Сад, както и да ползвате банкоматите в града. На самия фестивал може да закупите напитки с нововъведената, модерна система за безкасово таксуване ( карта ), която зареждате предварително с определена сума пари.
c2Акредитация (замяна на билетите за гривни) Ще можете да размените билетите си за Exit 2014 за гривни на същото място, както предишните години – Preradovićeva улица в Петроварадин, от другата страна на улицата срещу главния вход за автомобили – в следните часове :
  • Понеделник, 08 Юли , от 10:00 ч. до 20:00 ч.
  • Вторник, 09 юли , от 10:00 ч. до 20:00 ч.
  • Сряда, 10 юли , от 12:00 ч до 00:00 ч
  • Четвъртък, 11 юли , от 12:00 ч до 03:00 ч
  • Петък, 12 юли , от 18:00 ч до 03:00 ч
  • Събота, 13 юли , от 18:00 ч до 03:00 ч
  • Неделя, 14 юли , от 18:00 ч до 03:00 ч
c1 Номерът “13 души с две гривни” няма да може да се прилага, защото всички гривни имат уникален бар код, чрез който на входа ще ни проверяват. Гривната позволява един вход към фестивала на ден
CaptureАко някой е закупил билет само за един ден от фестивала не е необходимо да го разменя за гривна, директно влиза с него.
c2 Входът за посетители ще бъде отворен всеки ден от 19:00 часа до 03:00 часа.Доброволците в къмпинга ще бъдат на наше разположение 24 часа в денонощието. Те ще предоставят информация за фестивала, както и за места в града, които бихте искали да посетите.

c1 В къмпинга ще има редица тоалетни на разположение, както и закрити душове с топла вода и мивки, а също и разнообразие от храни, напитки, къмпинг оборудване, магазин, места с контакти, където да заредим електрониката си и др.

Capture
Организаторите на фестивала Exit са въвели няколко правила относно нещата, които можем и не можем да внасяме в крепостта по време на концертите :
Правила на фестивала

Подробна информация за пътуването до Нови Сад, настаняване, местен транспорт, както и за всички други неща може да откриете сайта на събитието – http://www.exittrip.org/
Намери ме в