55521 юни 2014 г. е датата, на която за първи път България ще стане част от цветната индийска традиция, символизираща свободата, любовта и бележеща началото на лятото.

Списъкът с изпълнители в първият Фестивал на цветовете у нас е доста интересен. Сред най-известните имена на събитието са английската дъбстеп легенда Rusko, румънците Fly Project и един от любимците на българската аудитория DJ SASH!. В цветното шоу ще се включат още българският театър на огъня и сенките, покорил Glastonbury Fest – Fireter, както и редица други български и чужди артисти.

фестивал на цветоветеОсвен музиката, фестивалът на цветовете ще предлага още най-различни атракции като танци, индийски обичаи, уърк-шопи, фън-зона. и цветове, много цветове, които ще бъдат буквално разпръснати навсякъде.

Мястото на провеждане на Фестивала на цветовете е стадион Академик в София. Билети за Фестивал на цветовете може да откриете в мрежата на Eventim в цялата страна. Цените им са 43 лв, 53 лв и 63 лв, като на всяка категория включва и определен брой торбички с цветен прах, които ще се продават и на самия фестивал.

За повече информация https://www.facebook.com/HoliColourFestivalBulgaria

 

 

Намери ме в