Не си ли забелязал колко модерно е станало хората да влагат излишни пари в нещо, за да изгледа то по-евтино от колкото всъщност е? В швейцарския град Селевен се намира хотел със странно мото, което гласи – “Null Sterm Hotel” – единствената звезда си Ти! Да, точно така, това е единствения хотел в света с 0 звезди.хотел с 0 звезди

Хотелът се помещава в бивш ядрен бункер и може лесно да се трансформира от място за туристи в убежище, ако властите настоят. Създатели на хотела са братя Франк и Патрик Рикилнам – художник и дизайнер, които са проектирали уникалния дизайн на интериора.

И какво според теб представлява хотел с 0 звезди? В него няма отделни номера на стаите , да не говорим за телевизор. Няма дори обслужване, тоест когато отидете там ще получите спално бельо, което обаче ще трябва да застелите сами.

Банята в хотела е обща, а топла вода има само за 2-3 часа рано сутрин. Вентилацията представлява въздухопроводна тръба, а вместо прозорци в бункера има монитори, които показват каква е ситуацията навън.

Въпреки липсата на удобства “Null Sterm Hotel” се слави с огромна популярност сред пътешествениците. За това ако решиш да го посетиш имай предвид, че в него се побират не повече от 54 човека и резервациите стават поне месец предварително. Между другото цените не са особено високи за тази част на Европа – около 15 евро за нощувка.

Научи как да намериш евтини нощувки в Европа и света >>> ТУК <<< 

Хотел с 0 звездиХотел с 0 звездиХотел с 0 звезди

Намери ме в