Награди за най-добра авио компания
Миналата седмица се проведоха първите годишни награди за авиационната индустрия у нас. В оспорена битка между 21 авиакомпании, най-добрите в 10 категории си тръгнаха със статуетка и сертификат. Вижте кои са те…

С най-много отличия от наградите SKY STARS 2015 си тръгнаха Turkish Airlines, които грабнаха и голямата награда “Авиопревозвач на годината”.

Bulgaria air също беше от наградените и то с цели две отличия. Тази за “Най-голям пазарен дял” и също вотът на травъл агенциите.
Сред наградените бяха още Fly Dubai за най-приветлив персонал и иновации, Air Serbia за дебютираща авиокомпания и др.

Единствената по рода си класация, направена на база на национално проучване и експертна оценка от жури, разкри най-добрите самолетни компании, летища, транспортни фирми, IATA агенции и компании за наземно обслужване.

Проучването събра висок интерес. Над 100 туристически агенции взеха участие и дадоха своето мнение за отличниците в авиационния бизнес.

Клиентите на авиокомпаниите също имаха възможност да гласуват онлайн, а резултатите от анкетата определиха носителя на приза в категорията SKY FAVORITE. Това е Air France. Те събраха впечатляващите 34.4% от вота на потребителите.Награди за най-добра авио компания

Намери ме в