апартаменти и къщи под наем

Ако пътуваш с компания, семейството и децата си и т.н., разгледай вариантите за наем на апартамент или къща. Една нощувката в апартамент може да има много плюсове – отделни стаи, кухня, и баня с неограничена топла вода. Има много сайтове, където можеш да намериш доста евтини апартаменти. 

Сайтове за търсене на апартаменти и къщи в интернет:

Ще се радвам, ако допълните темата с линкове и коментари от вашия опит.

Апартамента, който наехме в БАРСЕЛОНА е от новата вълна, така наречени “Апарт Хотели”. Това също е един вид евтина нощувка, където обаче условията са далеч по-приятни. За да поддържат ниските цени, собствениците на апарт-хотелите ползват следните методи:

  • Липса на заведение, закуска, бар
  • Липса на Room-service
  • Липса на денонощно работеща рецепция – рецепцията отваря само когато трябва да се настани някой, и след това затваря
  • Липса на карти за достъп и ключове – достъпът до стаите е със код, който изтича в 12 на обяд в деня, в който изтича и престоя ви в апартамента
  • Липса на почистване – трябва да си го поръчате отделно
  • Липса на контрол – при кражба или повреда на хотелското имущество парите ще бъдат автоматично поискани от банковата ви сметка

Апарт-хотели предлагат перфектно в простотата си обслужване и клиентите най-често идват от сайтове, където апарт-хотели се оценяват и получават ревюта от гостите си. По този начин можеш да бъдеш сигурен че никога няма да ти се наложи да се разправяш за неоправдано поискани пари или нещо такова, защото собствениците държат на имиджа си в тези сайтове.

Апартамент под наем в БарселонаАпартамент под наем в Барселона

В АВСТРИЯ  живяхме в хотелският комплекс съставен от къщи с по 4 апаратмента или 6 апартамента, в които спокойно можеха да спят 6 души.

Хотелът2

Апартаментите разполагаха с една спалня, една стая с две легла, хол, в който спокойно можеха да спят двама, та и повече души. Освен това имаше отделено място в хола, което играеше ролята на трапезария и оборудвана кухня, в която имаше всякаква посуда.

Къща в АвстрияКъща в АвстрияКъща в АвстрияАпартамента, който бяхме наели в Мароко беше най-евтиния от всички, в които бяхме живели до момента, независимо от това, че беше разположен на самия плаж. За една нощувка 5 човека плащахме общо € 30, което се равнява на €6 на човек. Попринцип, в нашия апартамент в Мароко спокойно можеха да спят 6 души, но при добро желание вътре можеше да се намери място за още двама трима.

Ето и адреса на мястото и телефона за връзка със собственика на апартамента, ако имате желание някой ден да покарате сърф в Мароко.

  • Internet Cafe Amovage. Taghazout centre km 20 route Essaoueira
  • GSM: +212/671 121 866

Един съвет – носете си спални чували или чаршафи, защото просто не предлагат такива.

Апартамента разполагаше с кухня и малък хол с диван. Една стая със спалня и друга с 3 големи легла.

Апартамент в МарокоТова е прозорчето на спалнята с гледка към океана.

Апартамент в МарокоТерасата на апартамента над нашия.

Апартамент в МарокоСградата разполагаше с голяма тераса на покрива, гледката от която беше неповторима.

Апартамент в МарокоАпартамент в МарокоАпартамент в Мароко

Сподели своя опит в наемането на вила, къща или апартамент под наем

Намери ме в