Екскурзовод с английски език в София

IMG_2279Здравейте, аз съм Адриана Василкова – лицензиран екскурзовод с английски език, член на асоциацията на българските екскурзоводи. Аз и екипът ми водим екскурзии в София, България и по целия балкански полуостров като работя с групи и индивидуални туристи. Вярвам, че моите знания и любов към българската култура и природа ще направят всяка една екскурзия интересна и запомняща се.

Най-често ме търсят за следните услуги:

  • Пешеходна обиколка на София, Пловдив, Велико Търново, Варна
  • Еднодневен тур от София до Рилски Манастир, Пловдив, Мелник, Белоградчик, Казанлък.
  • Многодневни турове из България и Балканските страни – Сърбия, Македония, Румъния, Албания, Косово, Черна Гора, Сърбия, Хърватска, Словения.

Свържете с мен и аз ще се погрижа за цялостната организация, настаняването, транспорта, входните билети и работното време на забележителностите, ще намеря най-подходящия екскурзовод с английски за вашата група и гарантирам, че вашите гости ще останат очаровани от богатата ни история.
Работим предимно с малки групи до 7 човека, но провеждам турове и за групи до 50 човека.

Транспортът не е проблем

Разполагам с автомобил и микробус до 8 места, а за по-големи групи мога да наема автобус с 14, 19, 32, 47 места, с шофьор.

Ако търсите позитивен, активен и атрактивен екскурзовод с английски език в София, може да се свържете с мен на adria.vassilkova@gmail.com

След всичките пътувания и изписани статии за пътешествия реших да превърна хобито си в професия и в момента съм лицензиран екскурзовод с английски език в България. Всеки ден откривам нови места, скрити улици и градини, модерни барове и заведения, традиционни ресторанти и уютни кътчета, магазини, пазари, различни събития, концерти и изложби, които искам да споделя с гостите на страната.

Екскурзоводско свидетелство

Моите услуги като екскурзовод с английски език в София са на разположение. Мога да предложа на туристите най-различни турове в цялата страна, както през лятото, така и през зимата. Екскурзии сред природата, в планините или из красивите плажове на България. Турове посветени на културното наследство и архитектура, историята и миналото на страната или такива, свързани с кулинарията и виното. Еднодневни разходки или турове, които траят повече от седмица.
Вероятно има не един екскурзовод с английски в София, но това което мисля, че ме различава от другите е моята страст и неугасващо желание за пътуване, както и удоволствието, което пораждат в мен емоциите в очите на хората породени от едно пътешествие.

Работата ми като екскурзовод с английски език в България е истинско удоволствие, защото наистина се радвам да показвам красотите на нашата страна на хора от цял ​​свят.  Обръщам внимание на всеки един детайл в работата си, който е необходим да осигури пълноценна и интересна почивка на туристите.