Екскурзовод с английски език в София

IMG_2279Здравейте, аз съм Адриана Василкова – лицензиран екскурзовод с английски език, член на асоциацията на българските екскурзоводи. Водя екскурзии в София и цяла България, като работя с групи и индивидуални туристи. Вярвам, че моите знания и любов към българската култура и природа ще направят всяка една екскурзия интересна и запомняща се.

Ако търсите позитивен и активен екскурзовод с английски език в София, може да се свържете с мен на adria.vassilkova@gmail.com

Основно работата ми се върти около интернет и социалните мрежи. От началото на 2012 се занимавам с блогинг, като основните теми, по които пиша са свързани с евтините начини на пътуване и самостоятелното организиране на пътешествия. В свободното си време обичам да пътувам и го правя постоянно.

След всичките пътувания и изписани статии за пътешествия реших да превърна хобито си в професия и в момента съм лицензиран екскурзовод с английски език в България. Всеки ден откривам нови места, скрити улици и градини, модерни барове и заведения, традиционни ресторанти и уютни кътчета, магазини, пазари, различни събития, концерти и изложби, които искам да споделя с гостите на града.

Екскурзоводско свидетелство

Моите услуги като екскурзовод с английски език в София са на разположение по всяко време навсякъде в България. Мога да предложа на туристите най-различни турове в цялата страна, както през лятото, така и през зимата. Екскурзии сред природата, в планините или из красивите плажове на България. Турове посветени на културното наследство и архитектура, историята и миналото на страната или такива, свързани с кулинарията и виното. Еднодневни разходки или турове, които траят повече от седмица.
Вероятно има не един екскурзовод с английски в София, но това което мисля, че ме различава от другите е моята страст и неугасващо желание за пътуване, както и удоволствието, което пораждат в мен емоциите в очите на хората породени от едно пътешествие.

Работата ми като екскурзовод с английски език в България е истинско удоволствие, защото наистина се радвам да показвам красотите на нашата страна на хора от цял ​​свят.  Обръщам внимание на всеки един детайл в работата си, който е необходим да осигури пълноценна и интересна почивка на туристите.

 

2 коментара

 1. Здравейте Адриана, нуждаем се от Вашите услуги за 12.06.2018 г
  25 чужденци с език -английски.
  за три часа от 1430-1730 ч
  Осигурили сме автобус, бихме искали да посетят София-център,Исторически музей и Боянската църква!

 2. Lydia Pomp
  6:43 PM (49 minutes ago)

  to adria.vassilkova, me

  Уважаема госпожо Василкова

  Аз ще бъда в София с група от 11 английско говорящи гости от 1-3 ноември.

  Бихте ли могла да ни предложите тур в София?

  Също така обмисляме да направим еднодневен излет до Витоша, Пловдив, Рилския манастир или други забележителности. Бихте ли могла да ни упътите?

  С удоволствие можем и да се чуем по телефона?

  Поздрави
  Лидия Божерянова
  Lydia Pomp
  +49 170 7911350
  Geyerstr. 40, 80468 München

Leave a Reply

Задължителните полета са отбелязани с *.